Borsmenta

BORSMENTA – egy csepp bizalom címmel sorozat indul keddenként a Facebook oldalunkon! A netspotokkal célunk a bizalom építése a családokban. Olyan üzenetek csepegtetése hétről hétre, amiket tovább lehet gondolni. Apró ötletek, egy-egy gyakorlat, amiket meg lehet otthon valósítani, ha tetszenek. A készítők a saját életükben éppen felmerülő kérdéseket, témákat osztják meg veletek. Örülünk, ha ti is adtok visszajelzést, írtok véleményt és párbeszédbe kezdünk a felvetések kapcsán. Kívánjuk, hogy mindenki otthonában legyen tere napi szinten a privát, elvonulós perceknek, a töltődésre fordított én-időnek és az önreflexiónak!

XI. A Borsmentában Juhász Zsófia család- és párkapcsolat-terapeuta beszél társas élethelyzeteinkről. A szakember következő tréningje a témában a Női Erőforás, Család és KarrierPONTban:

 

X. #borsmenta #meseterápia #törtenetmeseles

XI. A következő hetekben Zámborszky Eszter mesemondó, mesepedagógus oszt meg veletek gondolatokat a mesékről. Pedagógusként és gyakorló anyukaként szól hozzátok, és bevezet a mese jelentőségteljes, szimbólumokkal teli világába. Mesél arról, hogyan lehet a történeteket élőszóval együtt becsempészni a mindennapokba. Hogyan tudnak a mesék örömforrást és erőt adni, miként válhatnak ismét életünk szerves részévé. Figyeljetek! Érdemes!
#meseterapia #borsmenta #tanulsagos #hallgassbele!

 

VIII. #borsmenta

VII. #borsmenta #egycseppbizalom #juhaszzsofival #aszeretetnyelvekröl

 

VI. #borsmenta

V. A Borsmentában ma új előadóval találkozhattok. Juhász Zsófia család- és párkapcsolati terapeuta indít sorozatot, hallgassatok bele!

 

IV. A privát énidőről beszél a Borsmentában ma Kishonthy-Kardos Rita coach, aki negyedik alkalommal jelentkezik ma praktikus ötletekkel, önfejlesztési tanácsokkal a karantén idején. Érdemes figyelni rá!

 

 

III. BORSMENTA ma harmadszor! Kishonthy-Kardos Rita coach jelentkezik stresszoldó gondolatokkal! Ha hosszabb online találkozást is szeretnétek a szakemberrel keressétek foglalkozásait eseményeink között.

 

 

II. BORSMENTA ma újra! Kishonthy-Kardos Rita coach jelentkezik stresszoldó netspottal! Ha hosszabb online találkozást is szeretnétek a szakemberrel keressétek foglalkozásait eseményeink között.

I. Indul üdítő sorozatunk a BORSMENTA! Kishonthy-Kardos Rita coach egy hónapon át keddenként jelentkezik stresszoldó önfejlesztő netspotokkal. Figyeljetek! STARTOLunk!

X