Helyi vállalkozónőket ajánlunk

Bezdán Brigitta
masszázs és SI terapeuta

Masszázsterápiával törekszem az emberek testi -és lelki egészségének javítására. Célom az általános egészségtudat mindennapokba való visszaillesztése. A testi, lelki, szellemi egyensúly alapfeltétele egészségünk és jóllétünk megőrzésének. Az ehhez szükséges energiák megfelelő áramoltatásával, a különféle masszázskezelések alkalmazásával járulok hozzá ennek az egyensúlyi állapotnak a visszaállításához.

Tel: 70/2283496
E-mail: bezdanbrigi@gmail.com
FB: egeszsagmasszazsstudio

***

 

Juhász Zsófia
család- és párterapeuta

A magánéleti kapcsolatok specialistája vagyok – család- és párkapcsolati terapeuta és tréner. Egyik fő profilom a párkapcsolati nehézségek kezelése, ezen belül az érzelmi eltávolodás, a gyakori és/vagy visszatérő, megoldatlan konfliktusok, a hűtlenség, egyes pszichoszomatikus (lelki eredetű egészségügyi) zavarok érzelmi okainak és megoldásának feltárása. Abban az esetben, ha már nincs visszaút és döntés született a válás mellett, akkor ún. válásterápiában nyújtok szakmai támogatást a felek és a gyermekeik számára ahhoz, hogy a szükségesnél nem nagyobb érzelmi megterheléssel haladjanak keresztül a válás krízisén. Másik szakterületem a családi élet nehézségeinek, például a gyermekek különböző érzelmi, viselkedési zavarainak kezelése a család részvételével, egyszülős és mozaik családok szerveződésének, együttélésének érzelmi, rendszerszemléletű „menedzsmentje”, krízissel terhelt időszakok (gyász, krónikus betegség, sérült gyermek nevelése, egyéb komplikált és/vagy tartósan nehéz családi folyamatok) érzelmi tehermentesítése. Preventív céllal edukatív, gyakorlatfókuszú párkapcsolati és családi tréningeket is szervezek. Ezek közül az idén a Női Erőforrás Család és Karrierpontban is elérhető a „Közelebb hozzád” ön- és társismereti tréning, mely az érzelmileg biztonságos felnőtt párkapcsolati kötődéshez nyújt elméleti és gyakorlati tudást a résztvevőknek.

Cím: Miskolc, Zamenhof u. 9. ½.
Tel: 70/621-7839
E-mail: juhasz.zsofia01@gmail.com
FB: parterapiamiskolc

***

 

Konkoly Rita
coach

Coachként segítem a hozzám forduló ügyfeleket, hogy új és más nézőpontokból meglássák és megértsék magukat, az őket foglalkoztató helyzeteket, hogy könnyebben, hatékonyabban a számukra legjobb módon kezeljék és megoldják azokat. Timothy Gallwey profi teniszező mondta, hogy “a legnagyobb ellenfél nem a háló másik oldalán van, hanem a játékoson belül”. Célom, hogy segítsem az ügyfeleket a saját belső korlátaik ledöntésében, a negatív belső monológok átalakításában. Mindezt úgy, hogy a kliens mozgásterét, magatartásmintáit, viselkedésének tárházát gazdagítjuk, a probléma helyett a megoldási lehetőségeket keressük és közben fejlesztjük a hozzáállás megváltoztatásának képességét. A coaching a nézőpontváltásról és az átalakulásról szól. Mindezt szívvel lélekkel, mert nagyon hiszek a személyes fejlődésben és abban, hogy az ember legnagyobb tőkéje, vagyona saját maga. Így érdemes magunkba fektetnünk, mert ha mi jól vagyunk, a környezetünknek ezt adjuk tovább és mivel minden mindennel összefügg az önmagunkhoz és a világhoz való hozzáállásunk befolyással van és kihat az életünk minden területére.

Tel: 30/777-8515
Honlap: drkonkolyritacoach.hu

***

 

Vágási Boglárka
kreatív családi mediátor

Dr. Vágási Boglárka vagyok, jogász alapvégzettségű, diplomás mediátor, három gyermek anyukája. Szülőknek segítek egy harmonikusabb, kiegyensúlyozottabb családi élet megteremtésében. Egyéni konzultációkat (személyesen vagy online) és csoportos kreatív foglalkozásokat tartok. Az egyéni konzultációk során lehetőség van arra, hogy a családban előforduló konfliktusokra, nehézségekre új szemmel. más szemlélettel tekintsünk. A mediáció módszereit alkalmazva és átadva a hozzám forduló szülőknek olyan megoldásokat tudok bemutatni, amely által ők maguk válhatnak saját családi konfliktusaik legjobb megoldójává. Hiszek abban, hogy egy szerető és biztonságot adó közegben felnövő gyermek, magabiztos, nyitott, kíváncsi, szeretetet adni és kapni is képes felnőtté válik. És ez az óriási lehetőség a szülők kezedben van! Merj élni vele! Ha velem tartasz, segítek.

Tel: 30/476-7383
E-mail: dr.vagasi.bogi@gmail.com
FB: kreativcsaladimediator

 

Játszóház másképp!

Hogy mi is a Játszóház másképp?” Ahol együtt lenni jó, ahol a szeretet kézenfogható.” – ÖNISMERETI JÁTSZÓHÁZAT vezetek 5-10 éves korú gyermekek és szüleik bevonásával, ahol KÉZMŰVESKEDÜNK + TANULUNK – egymásról, egymástól. Főleg konfliktuskezelésről, stresszkezelésről, a hatékonyabb kommunikáció kialakításról, a szülő gyermek kapcsolat elmélyítéséről szólnak a foglalkozások. Sok-sok fantázia játékkal, játékos légzőgyakorlatokkal, alkotással, hogy a gyerekeknek is élmény legyen a együttlét.- SZÜLETÉSNAPOS kreatív élmény JÁTSZÓHÁZAT tartunk 3-14 éves korú gyerekeknek MISKOLCON (ezek alkotós, csendes, nyugodt születésnapok, ahol Te is – mint szülő – nyugodtan lazíthatsz, alkothatsz, hiszen nem kell aggódnod a gyermeked testi épsége miatt) – ha OTTHON szeretnéd megrendezni a gyerkőc SZÜLINAPI BULIját, akkor HÁZHOZ MEGYÜNK, valamint- KREATÍV, kézműves, élmény FOGLALKOZÁSOKAT tartunk gyerekeknek és felnőtteknek (nagyobb csoportok jelentkezését is szívesen fogadjuk) Bízz Magadban! Alkoss Szabadon, Alkoss Egyedit! Ajándékozd Idődet, annak, aki számodra a legfontosabb!

FB: jatszohazmaskepp

***

 

Zámborszky Eszter
mesemondó, mesepedagógus

Zámborszky Eszter vagyok mesepedagógus, meseterapeuta, mesemondó, szakoktató, tánc-, drámapedagógus, interkulturális nevelési szaktanácsadó, dúla, alkotó ember vagyok. Szeretem a változatosságot, a kreativitást, szeretek játszani, énekelni, táncolni, alkotni, de leginkább azt szeretem, ha mindenki elégedett körülöttem. A mesék erejét és bölcsességét hívom segítségül, hogy kísérjenek a testi, lelki, szellemi harmóniához vezető úton és ezt a tudást igyekszem továbbadni.

A Népmesekincstár Mesepedagógia  és a Kincskereső Meseterápia módszerét használom, s gyúrom össze a tánc- élmény- drámapedagógia az alkotóművészet  kínálta lehetőségekkel. Mesemondóként számos gyermek és felnőtt előadás tapasztalata gazdagított. Passzív hallgatóként, interaktív mese-előadásokon, mese-esteken lehet velem találkozni. Aki a mesék mélyebb rétegeit szeretné megismerni, az mese csoportjaimon és képzéseimen merülhet alá.

A mesékről a mai embereknek általában egyből a gyerekszoba és a képeskönyvek jutnak eszébe, de ez csak az elmúlt 50 év hozadéka. Az azt megelőző 3000 évben felnőttek meséltek felnőtteknek: elődeink tudásukat, a hagyományaikat, identitásukat őrző történeteiket élőszóban örökítették apáról fiúra. A mese ősidők óta az emberi kultúra része. A mesék ősi tudást hordoznak, egységes világképet mutatnak, és mindenkihez egyformán szólnak. A mese olyan, mint a nap: mindenkit egyformán melegít.

Tel: 30/684-0907
E-mail: eszterzamborszky@gmail.com
FB: zamborszkyeszter

***

 

Dudásné Szerafi Anita
arculattervező és honlapkészítő

Dudásné Szerafi Anita vagyok, arculattervező és honlapkészítő. Számomra ebben a hivatásban összpontosul a grafika, a design, és a személyiségünk. A személyiségünk hozza az elképzelést, a grafika az érzéseket, a design az elrendezést. Ennek a leképezésében tudlak segíteni.

Úgy érzed mikro vagy kisvállalkozásodnak szüksége van egy új logóra, vagy teljes arculatra? Szeretnél, egy könnyen kezelhető egyedi designnal rendelkező weboldalt? Vagy meglévő webshopodnál elkél egy kis ráncfelvarrás?

A vizuális megjelenése egy vállalkozásnak online és offline ma már kulcsfontosságú. Arculatod kialakításában, a következőkkel tudlak segíteni: logó, Facebook borító és profil kép, e-mail aláírás és sablon készítés. QR-kódos névjegykártya, kupon.
Valamint olyan prémium WordPress-DIVI weboldalakat készítek, melyek egyedi designnal rendelkeznek. Szolgáltatásaim hamarosan kiegészülnek WooCommerce webshop készítéssel, és az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Instagram Puzzle Feed tervezéssel.

Mit ad Neked a Szera Webdesign?

S- sikeresebbé teszi vállalkozásodat a friss arculatodnak köszönhetően,
E- elősegít, hogy látható légy, így egyre több ügyfeled, megrendelőd lesz,
R – reprezentál a legfontosabb social media felületeken is,
A – ajánlhatóvá teszi vállalkozásod a modern, letisztult külsőnek köszönhetően.

Tel: 30/919 8799
E-mail: szerawebdesign@gmail.com
FB: szeradiviwebdesign
Instagram: szerawebdesign

X