Munkatársaink

Hiripi Edina
Szakmai vezető

Nőként, anyaként, szakemberként dolgozom ebben a programban. Hatalmas öröm számomra olyan munkát végezni, ami igazán a szívügyem. Szeretném, ha minél több nő, és rajtuk keresztül minél több család figyelme irányulna a nőiségünkből fakadó erősségeinkre, ha bátran és büszkén tudnánk megélni ennek különböző aspektusait, a különböző szerepeinket. A Női Erőforrás Család és KarrierPONTban azért is dolgozunk, hogy segítsük a nőket a szárnyaik kibontásában, a családokat és munkáltatókat pedig a lehetséges erőforrásaik felismerésében.

Majorné Bencze Tünde
Család és KarrierPONT vezető
Szőllősi Andi
Szőllősi Andrea
HR tanácsadó

2011 óta vezetem társas vállalkozásunkat s irányítom a relokációs, felnőttképzési ill. tanácsadási üzletágunkat. Az egyetem (szociálpolitikus) elvégzése óta humán erőforrás tanácsadóként, tolmácsként, trénerként dolgozom. 12 éve vagyok a HR szakmában, annak különböző területein szereztem komoly ismereteket és tapasztalatokat, a toborzás-kiválasztástól a szervezetfejlesztésen és megtartáson keresztül a képzések lebonyolításáig, megtartásáig. Tréneri munkám mellett 2017 őszén megszereztem business coach minősítésemet. Hiszek abban, hogy a kompetenciafejlesztő tréningekkel, az egyéni és csoportos HR tanácsadásokkal hozzá tudok járulni szakmai partnereim ill. a miskolci Női Erőforrás Család és KarrierPont ügyfeleinek magabiztosságához, sikerességéhez. Missziómnak tartom, hogy minél széles körben ismerjék meg a városban és környékén a Női Erőforrás színvonalas és izgalmas projektjét és célkitűzéseit HR jellegű fórumok, rendezvények szervezésével.

foto_Györgyi
Rónai Györgyi
Szociális munkatárs

Szociális munkatársként elsődleges célom, hogy támogassam a hozzánk fordulókat a mindennapi élethelyzetek feldolgozásában, a különböző szerepek közötti egyensúly megtalálásában. Több mint tíz éve dolgozom a szociális szféra különböző területein, de szívügyemnek mindig a családokkal és a gyerekekkel végzett munkát tekintettem. Hiszem, hogy a legfontosabb amit egy másik embernek adhatunk az az időnk és az osztatlan figyelmünk, ezért ezt képviselem a Női Erőforrásnál is. Remélem, hogy találkozunk személyesen is a Család és KarrierPONTban egy finom kávé és egy jóízű beszélgetés mellett.

Kishonthy-Kardos Rita
Kishonthy-Kardos Rita
Test-orientált coach

Munkám elsődleges alapja, hogy a testérzetek, megélt érzelmek és gondolatok felismerését, összekapcsolását és kifejezését támogassam, a saját emberi szükségleteink, valamint a minket összekötő emberi kapcsolódásaink minél kiteljesítőbb megélése érdekében. A szándékom az, hogy az adott személy egyéni folyamatát gondos figyelemmel kísérjem, és megerősítsem a másikat, hogy elmozdulásokat tudjon tenni az életében vágyott állapot felé. A beszélgetéseken a szóbeli megosztáson kívül minden alkalomnak része egy-két testorientált gyakorlat (befelé figyelés, mozdulat általi kifejezés), mely által mélyebben meg lehet tapasztalni az egyéni témákat. A Női Erőforrás Pontban elsősorban munkaerőpiaci kérdésekkel, problémákkal, nehézségekkel lehet hozzám fordulni, az alábbi hivatáshoz kapcsolódó területeken: határtartás, önérvényesítés, energiagazdálkodás, kiégés, konfliktuskezelés, hatalomhoz való viszony, döntéshozatal. Természetesen mindezek viszonyítása leválaszthatatlan a magánéletünkről: társ-mivoltunkról, anyaságunkról, életünk egészéről. Így előfordul, hogy a szerepek összeillesztése és harmonikus egyensúlyozása is sorra kerül egy-egy alkalmon. Bízom abban, hogy a Női Erőforrás szakmai csapata egyenrangú partneri együttműködéseket építve, kölcsönös odafigyeléssel tudja képviselni és kreatívan építeni a női szolidaritás értékeit városunkban, ahogy sok más nő, női közösség is teszi.

478975_377233885644200_2040464069_om
Czikora Ágnes
Kommunikátor

A projekt kommunikációja a feladatom, célkitűzésem pedig, hogy cégem, a BluePixel Kommunikációs és Produkciós Iroda közreműködésével olyan profi megjelenést biztosítsunk a Női Erőforrás, Család- és KarrierPONT számára, mely segíti a célkitűzések teljesítését és összehangolt stratégia mentén komoly szakmai elismerést szerez a szerveződés számára. A projekt népszerűsítése, a médiajelenlét generálása, a munkatársak menedzselése valamint a belső- és külső kommunikációs folyamatok
erősítése a vállalásunk. Ezt húsz év szakmai tapasztalat birtokában építjük, amely az online és offline kommunikáció területére is kiterjed teljeskörű szolgáltatással!

X