szeptember, 2019

04szept10:0012:00Zsebszülő a gyengéd elváláshoz

több

Esemény részletei

Sziasztok!
Minden szerdán 10 órától újra várja a Weidlich udvarban a ,,közösségi nappali” a programokra vágyó családokat.#Tízórai e heti foglalkozása:
Zsebszülő készítés, a gyengéd elválás segítéséhez.


Honnan merítsen bátorságot egy gyermek a bölcsőde, óvoda vagy iskolakezdés első heteiben, hónapjaiban, amikor kikerül a “pihe-puha”, védelmező és szeretteljes családi környezetből? A Békéscsabai Család és Karrier PONTnak támadt egy remek ötlete, amit most mi is átvettünk tőlük: KÉSZÍTSÜNK ZSEBSZÜLŐT! Így talán kevésbé lesz szorongó a még ismeretlen helyen és helyzetben az a gyermek, akinek életének ezen az állomásán először kell elengedni a biztos szülői kezet.A 10 órai klubfoglalkozásunkon a szülője segítségével minden gyermek elkészítheti saját kedves kis bábuját, majd közösen töltjük meg pozitív energiákkal – csakis jó dolgokra koncentrálva 😉

Aki ebben az időben nem tud csatlakozni a #Tízórai klubhoz, az se essen kétségbe: szeptember 18-ig bárki egyénileg elkészítheti ,,zsebszülőjét” betérve hozzánk.

Szeretettel várjuk a szülőket és a gyermekeket egy zsebszülő készítő #DIY kézműves Tízóraira, hogy minél több gyereket kísérjen el ez a magabiztosságot és bátorságot sugárzó apró kis figura az elválással nehezített szeptemberi napokban.
***********************************************************
Ezt a kis miniatűr anyát vagy apát – de tetszés szerint akár mindkettőt – a gyermek nadrágtartójára lehet rögzíteni egy kulcskarikával, a hátizsákjára akasztani, vagy egyszerűen csak a zsebébe bújtatni, így egész nap ott lehet a gyermekkel, akkor is, ha az intézmény házi rendje szerint a kedvenc alvósa, vigasza ki kell hogy kerüljön a zsákjába, szekrényébe.
****************************************
FONTOS!!!!
Az alapanyagot mi biztosítjuk.
Helyszínünk a ,,nappali” teljesen bababarát, pelenkázóval, étel melegítési és hűtési lehetőséggel, játékokkal, szőnyeggel. Emellett elvonulásra intim környezetben való szoptatásra is módotok van.

Szeretettel várunk újra minden érdeklődőt a #Tízóraikra
Minden szerdán 10-től!

További részletek vagy információk:
3525 Miskolc, Széchenyi István u. 19.
noieroforras@noieroforrasmiskolc.hu

Vár titeket sok szeretettel a Női Erőforrás Család és KarrierPONT Csapata!

Időpont

(Szerda) 10:00 - 12:00

Helyszín

Női Erőforrás Család és KarrierPONT

Miskolc, Széchenyi utca 19. fsz.

X