október, 2019

26okt14:0018:00Szülésfelkészítő dúlával

több

Esemény részletei

Megélni a gyermekvárás csodáját és a születés pillanatát nemcsak nekünk, szülőknek meghatározó pillanat, hatással van gyermekünk jövőbeli életére!
 
Segítünk felkészülni, hogy úgy élhessétek meg ezt a csodát, ahogyan arra vágytok! Éppen ezért – összefogva a Háromkő Egyesülettel – meghívtuk Czeglédi Edit Hanga dúlát, alternatív mozgás masszázs terapeutát, hogy beszélgethessetek a családdá válásról, a szülésről, és arról, hogyan könnyíthetitek meg ezt az “utat” az édesanyának és a kisbabának egyaránt.
 
Megismerhetitek a természetes fájdalomcsillapítás lehetőségeit, a hasznos légzőgyakorlatokat, a vajúdási pózokat és az apa szerepét a szülésnek ebben a szakaszában. Beszélgetünk a szülés folyamatáról – feltehetitek azokat a kérdéseiteket, amit az orvosnak esetleg nem mertek, vagy kellemetlenebbnek éreztek. Nálunk nincsenek tabuk!
A szülésfelkészítést a Női Erőforrás Család és KarrierPONT kényelmes és barátságos közösségi nappalijában rendezzük meg.
A részvétel INGYENES!
 
A megadott időpont lehetőség, amennyiben csoportos foglalkozásra egy másik alkalommal szeretnétek jönni, kérünk benneteket, hogy egyeztessetek róla a 06 20 429 4502 -es telefonszámon.
 
Helyszín: Női Erőforrás Család és KarrierPONT
Miskolc, Széchenyi utca 19. fsz.7
info@noieroforrasmsikolc.hu
www.noieroforrasmiskolc.hu

Időpont

(Szombat) 14:00 - 18:00

Helyszín

Női Erőforrás Család és KarrierPONT

Miskolc, Széchenyi utca 19. fsz.

X