október, 2019

19okt10:0014:00Otthon a testemben - workshop

több

Esemény részletei

Női testtudat, önbizalom-építő workshop kerül megszervezésre a II. Miskolci Hordozós, Kézműves és Mosható Pelenka Vásár ideje alatt. Ez a program körülbelül 4 óra elfoglaltságot jelent majd és a 2 év feletti gyermekednek ezen időszakra a helyszínen kérhetsz gyermekfelügyeletet.

– Miről szól?

A megerősített testtudat számos előnnyel járhat a hétköznapjaink egészséges megéléséhez. A workshop folyamán olyan gyakorlati és elméleti tudást szeretnénk átadni, amely közelebb visz test folyamataid és esetleges diszfunkcióid értelmezéséhez és megértéséhez. Ezáltal önmagadhoz, így segítve önbizalmad épülését.

– Kinek szól?

Minden Nőnek!
Családalapítás előtt álló fiataloknak (16 éves kor felett), anyáknak, leendő anyáknak, nagymamáknak, feleségeknek, leendő nagymamáknak, újrakezdőknek,vékonyaknak, moletteknek, alacsonyaknak és magasaknak. Szóval minden nőnek! 🙂

– Hogyan vehetek részt a workshopon?

Küld el jelentkezésedet az alábbi linken: https://forms.gle/tfto2NvRj1UK1Gy89

FONTOS, hogy csak akkor jelentkezz ha biztosan el tudsz jönni, mert a helyek korlátozottak és a jelentkezés sorrendjében lesznek feltöltve.

A programon való részvétel TÁMOGATOTT! Ez egy remek lehetőség, és neked csak az idődbe és az értő figyelmedbe fog kerülni.

Kérlek érkezz időben a kezdésre. Nem csak mert fontos dolgokról maradhatsz le, hanem azért is hogy ne zavard meg a többi érdeklődő és az előadó figyelmét! Ha esetleg mégis közbe jönne valami 24 órával a kezdés előtt mond le a jelentkezést, hogy a várólistán lévőknek szólni tudjunk! A foglalkozás 8 fő jelentkezése esetén indul el.

Esetleges kérdésedet írd meg bátran, akár üzenetben (noieroforras@noieroforrasmiskolc.hu) is!
Várjuk jelentkezésed!

Képzésvezető :
Sűrű Barbara – Egészségfejlesztő

Időpont

(Szombat) 10:00 - 14:00

Helyszín

Fráter György Katolikus Gimnázium

Miskolc, Városház tér 6.

X