július, 2020

This is a repeating event

18júl08:4517:45Közelebb hozzád

több

Esemény részletei

2 napos párkapcsolati kötődést erősítő ön- és társismereti tréning pároknak Juhász Zsófia párterapeuta, HMT tréner vezetésével

A programban résztvevő 5 párnak lehetősége van alaposan megismerkedni a felnőtt kötődés és szerelem természetével a legújabb pszichológiai kutatások tükrében, és biztonságos közegben személyes tapasztalatokat szerezni a saját párkapcsolatukban zajló konfliktusok hátterében húzódó érzelmi folyamatokról. Mindenki kizárólag a saját párjával végzi a tréning gyakorlatait, melynek során mindketten elkezdhetik mélyebben megérteni és kontroll alá vonni a nehéz, visszatérő konfliktusaikat, amelyek fájdalmat okoznak és eltávolítják őket egymástól. A tréning fejleszti a mentalizáció és empátiás készséget, így a résztvevők könnyebben érzékelik és megértik önmaguk és a párjuk érzelmi reakcióit és valódi szükségleteit. A résztvevők megtapasztalhatják a nyitott és válaszkész kapcsolódás első pillanatait, a kölcsönös érzelmi biztonságot nyújtó kötődés alapjait.
A tréningen való részvétel előtt egy rövid előzetes elbeszélgetés történik a tréning vezetőjével kényelmesen online, ahol néhány egyszerű kérdés hangzik el: milyen hosszú ideje tart a kapcsolat, vannak-e gyerekek a családban, vannak-e párkapcsolati nehézségeik, stb.

A program ingyenes, előzetes regisztrációhoz kötött:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSi1BFiye5aeEwq-eXKdGBF1-YrSeE5RVGhWyg_H0QTMVmdQ/viewform

A jelentkezés határideje: 2020. július 3.

Időpont

(Szombat) 08:45 - 17:45

Helyszín

Női Erőforrás Család és KarrierPONT

Miskolc, Széchenyi utca 19. fsz.

Organizer

Női Erőforrás Család és KarrierPONTSzéchenyi utca 19. (Weidlich udvar)

X